Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantna pasta orzechowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 12% 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyżeczka
Gałka muszkatołowa mielona Prymat szczypta
orzechy włoskie 5 mielone
twaróg 20 (tłusty)
rokpol 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: pikantna pasta orzechowa

Twaróg włożyć do miski i rozgnieść widelcem. Dodać starty ser rokpol, śmietanę i wymieszać. Do masy zetrzeć ser rokpol, dodać pieprz i gałkę. Dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamilaj 09.09.2010 21:53
a z czym to jeść?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak