Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ostra pasta paprykowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek homogenizowany 1 op.
sól szczypta
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: ostra pasta paprykowa

Paprykę rozetrzeć z serkiem homogenizowanym i posolić do smaku. Dobra jak chwile poleży w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 31.03.2011 23:25
lubię ostre dania :)
Aneta41 22.03.2011 08:27
nie lubie ostrego ale ze slodka papryka musi byc dobre:)
rzenia15 21.03.2011 20:01
na pewno pycha
kamilaj 09.09.2010 21:44
nie zawsze mi smakuje to co ostre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak