Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z proszkiem, dodać cukier. Margarynę posiekać z mąką. Wbić żółtka. Na końcu śmietanę i wyrobić ciasto. Połowę dać na brytfannę. Na to pokroić rabarbar. Posypać cukrem. Przykryć druga połową cista. Piec 40 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    coś dla mnie
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tosia_8

    wydaje się proste i smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    robiłem ostatnio podobne tylko na wierzchu była masa budyniowa
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiammmm;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !