Sposób przygotowania

cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Pieczarki kroimy w paseczki i dusimy na margarynie przez okolo pół godziny, mieszamy z cebulą, doprawiamy świeżo mielonym pieprzem i solą. Swietne nie tylko do pizzy i zapiekanek, ale również do jajecznicy!

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    robię tak samo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    lubię grzybki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    pycha do zapiekanek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobne, pycha !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    podobnie przyrządza, a peiczarki uwielbiam dodawac do czego tylko moge.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    robię podobnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !