Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki do zapiekanek i pizzy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 0.5 kg
cebula biała 2
margaryna
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki do zapiekanek i pizzy

cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Pieczarki kroimy w paseczki i dusimy na margarynie przez okolo pół godziny, mieszamy z cebulą, doprawiamy świeżo mielonym pieprzem i solą. Swietne nie tylko do pizzy i zapiekanek, ale również do jajecznicy!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 05.11.2013 21:29
robię podobnie
mic 07.06.2012 20:27
podobnie przyrządza, a peiczarki uwielbiam dodawac do czego tylko moge.
Grażyna13 19.03.2011 09:37
Robię podobne, pycha !
Mariusz17 29.12.2010 21:42
pycha do zapiekanek
Smakosz6 22.09.2010 15:40
lubię grzybki!
tomcio 06.09.2010 22:25
robię tak samo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak