Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaczka faszerowana parówkami

2.0
(3)
Czas
Czas: powyżej 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaczka 1 sztuka
parówki 300 gramów
bulion 400 mililitrów
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kaczka faszerowana parówkami

Kaczkę myjemy i przyprawiamy. Parówki kroimy w kostkę. Nadziewamy mięso. Pieczemy przez godzinę, w temperaturze 180 stopni, podlewając co jakiś czas bulionem. 

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 19.02.2012 22:11
czym przyprawiamy tę kaczkę?
LuKaSz4761 11.11.2011 09:26
super przepis
Juleczka20 11.10.2011 13:06
super
kasiurek 22.10.2010 08:13
pomysłowe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak