Sposób przygotowania

Polędwice kroimy w paski i smażymy, dodając sos sojowy. Cebulę pokroić w półkola i również podsmażyć . czosnek wycisnąć. Pieczarki pokroić w plasterki i smażyć na maśle.Tak przygotowane produkty przekładamy do garnka dodając dopiero wszystkie przyprawy i gotować na małym ogniu dodając niewielką ilość wody tak ok. pół litra. Paprykę obieramy ze skóry o ile się uda. i pokroić w paski, dodajemy dopiero pod koniec gotowania. Przygotować zagęszczenie czyli śmietana, mąka i dokładnie rozprowadzić na jednolitą masę i wolniutko dolać do ugotowanej wołowiny ciągle mieszając. Można dodać groszek zielony.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    To danie jest smaczne i zajadamy się wszyscy i często. Na prawdę polecam.
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez to lubię
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo fajne ,tylko drogie.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam tego typu zupki
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Bardzo apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bogaty ten strogonow;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !