Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z indyka faszerowana papryką

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 1000 gram
papryka 2 sztuki
bulion 400 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z indyka faszerowana papryką

Filet rozkrawujemy, lekko rozbijamy, przyprawiamy paprykę kroimy w kostkę układamy na mięsie, zwijamy związujemy sznurkiem, układamy w naczyniu do pieczenia podlewamy bulionem dusimy godzinę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 11.06.2012 18:20
dobra rolada
danusia19671 26.09.2010 09:47
Pyszna rolada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak