Sposób przygotowania

Skrzydełka kroimy na dwa mniejsze kawałki. Myjemy i osuszamy. Ubijamy trzepaczką miód z sokiem z cytryny i startą skórką z cytryn. Polewamy tym skrzydełka dokładnie i zostawiamy na 2 godziny. Następnie kładziemy je na ruszcie w piekarniku i pieczemy 15 minut w 180 stopniach. Odwracamy po tym czasie, smarujemy resztą marynaty i pieczemy jeszcze 10 minut. Gotowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    mmm... pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wspaniałe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Smakowicie się prezentują.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    cud-miód

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !