Sposób przygotowania

Z bułki wyjąć miąższ.Do środka włożyć 2-3 plastry sera.Położyć na blaszce bułki i parówki obok,na parę minut włożyć do piekarnika.Gdy bułka będzie podpieczona lekko (chrupiąca) wyjąć i do środka włożyć łyżeczkę majonezu,ketchupu i musztardy.Starać się aby rozsmarować po bokach.Następnie włożyć parówkę i polać ketchupem.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    tak samo robi mąż
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i ja też tak robię, bo córcia przepada za hot dogami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo lubię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny, też sama robię w domu, dodaję jeszcze dużo kapustki pekińskiej, ogórki, papryczkę i co tam jeszcze z lodówki się nawinie - pyszności :)))
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    też robię , bo wiem co jem :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niezły
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ja też wolę modyfikować
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    mój synek takie uwielbia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !