Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka w sosie fasolowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka 4 sztuki
groszek konserwowy 1 puszka
bulion 1 litr
przyprawy do smaku
koncentrat pomidorowy 1 mały słoiczek
śmietana 12% 200 mililitrów
fasola czerwona z puszki 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: udka w sosie fasolowym

Udka myjemy , gotujemy . Bulion gotujemy moze być też wywar z pod udek, Dodajemy fasolę i groszek oraz koncentrat a na koniec śmietanę. Ugotowane udka polewamy sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak