Sposób przygotowania

Oddzielamy liście od kapusty w gorącej wodzie,gotujemy ryż do średniej miękkości.Gdy ryż trochę wystygnie mieszamy go z mięsem i przyprawami i zawijamy w liście kapusty.Uformowane gołąbki układamy w garnku,wlewamy wodę i wrzucamy kostkę bulionową.Całość gotujemy pod przykryciem na małym ogniu.Opcjonalnie po ugotowaniu gołąbki możemy polać sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bosko wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne goląbki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetnie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    moje uluuubione danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !