Sposób przygotowania

Buraki zagotowujemy w osolonej wodzie. Po przestygnięciu obieramy je ze skórki i trzemy na tarce o dużych oczkach. Następnie mieszamy je z cukrem i octem. Możemy je spasteryzować w słoikach. Podajemy na zimno.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię buraczki
  • 4
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ja też je lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszne są!
  • 1
    10942823_514356498702092_1778224947_n
    Opublikowano

    Justyna88

    buraczki mmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ja też je lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    W zimie jak znalazł.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne do obiadku;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    buraczki pyyycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Jestem wielką fanką buraczków:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    zimową porą takie buraczki super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !