Sposób przygotowania

drożdze mieszamy z łyżeczką cukru, następnie z solą, mlekiem i olejem.
Wlewamy do mąki i wyrabiamy ciasto. Wałkujemy i rozkładamy na blaszcze.
Smarujemy je ketchupem a nastepnie rozkładamy uduszone pieczarki wymiesane z przesmażoną cebulą.
Grzyby posypujemy świeżo mielonym pieprzem lub dodajemy go w trakcie smażenia.
Czosnek przeciskamy przez praske i posypujemy na grzybach.
Ser ucieramy i grubo posypujemy na grzybach.
Posypujemy roztartym oregano oraz suszoną bazylią, można troche posolic.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno jest przepyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    oj pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    mm, aż zrobiłam się głodna ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    Domowa zawsze jest najlepsza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !