Sposób przygotowania

Orzeszki wymieszać z mięsem kraba. W rondelku rozgrzać masło, dodać mąkę i smażyć prze 2,3 minuty na wolnym ogniu. Wlać śmietanę i podgrzewać aż sos zgęstnieje. Następnie wymieszać z pietruszką, pokrojona bez łodyg, serem i krabem. Na końcu ułożyć całość na krakersach i podawać na gorąco. Można na wierzchu ozdobić papryką lub oliwkami jak kto lubi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Wyglądają pięknie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    A czym Ty ozdobiłeś swoje sliczne kanapeczki bo przyglądam się i przyglądam i nie mogę poznać co to jest... A mięso z kraba, czy mogą być paluszki krabowe?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Już znalazłam :) To kiełki słonecznika, a na krakersowych kanapeczkach nie ma pasty krabowej, a pianka i żółty ser, zdjęcie jest z tej strony: http://kuchcik.info/2010/01/18/gorace-krakersy-na-przystawke/
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    martalobos

    Fajnie wygląda. Ciekawy przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Fajne
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne kanapeczki!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !