Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy 2 litry wody,wrzucamy ziemniaki,marchew,kości wieprzowe,przyprawy.Całość gotujemy.Gdy ziemniaki będą miękkie dodajemy szczaw,zagotowujemy wszystko.Następnie wystawiamy garnek z ognia,wlewamy śmietanę i zagotowujemy wszystko.Opcjonalnie dodajemy jajka.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    szczawiowa uwielbiam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    piękne wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam tę zupę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !