Sposób przygotowania

Ser i masło podzielić na trzy porcje. W trzech naczyniach rozpuścić po jednej galaretce w zmniejszonej ilości wody o połowę niż podano w opakowaniu dodając do kazdej po łyżce cukru.
Masło i pokruszony ser zmiksować, dalej miksując wlewać galaretkę. Wylać pierwszą warstwę na blaszkę wyłożoną herbatnikami, włożyć do lodówki aby zastygła i tak samo postępować z następnymi galaretkami, wylewać kolejne warstwy na zastygniętą poprzednią warstwę.

Rozpuścić niebieskie galaretki, ostudzić trochę i polać sernik.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale pysznosci u Ciebie!
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    gdzie można kupić taką galaretkę???
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Taką galaretkę kupuję w PSS SPOŁEM. Rzadko spotykam tą galaretkę, jeśli juz to kupuję więcej:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    ale wygląda smerfowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    no bardzo fajna galaretka
  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    wygląda rewelacyjnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nigdy nie spotkałam się z niebieską galaretką! wygląda super! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    aż mi ślinka leci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !