Sposób przygotowania

Filety opłukać,osuszyć,posolić, skropić sokiem z cytryny. Cebulę pokroić w talarki, marchew i seler zetrzeć na grubej tarce. Rybę obtoczyć w mące ,podsmazyć. Przełożyć do rondla, dodać warzywa, nieco wody i dusić do miękkości. Na końcu doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Proste i smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    ciekawy przepis
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    to coś to ja lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    To co lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    teraz często robię taką rybkę:) bardzo dietetyczne danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dobra rybka,bardzo lubię taką:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój przepis, ryba duszona u mnie znajduje zawsze amatorów.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszna rybka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja dusiłam tak tylko klopsiki z ryb
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !