Sposób przygotowania

Posiekać margarynę z mąką, dodać żółtka i śmietanę. Schładzać 2 godz. w lodówce. Rozwałkować na grubość pół cm i wycinać foremkami ciastka. Wierzch posmarować jajkiem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jak francuskie to na pewno smaczne
  • 8
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    chyba zrobię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię z niego tartę
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    z marmoladą są świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    fajny przepis, wyglądają apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    wow
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !