Sposób przygotowania

cebule i pieczarki kroimy i podsmazamy na oleju .filety kroimy w paski i obsmazamy na patelni z czosnkiem.kukurydze odsaczamy,ogorka kroimy w kostke .gdy mieso bedzie miekkie dodajemy pieczarki ireszte skladnikow .wsypujemy sos pieczarkowy i dokladnie mieszamy ok. 10 minut doprawiamy smietana i przyprawami .doskonale z kasza gryczana smacznego

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    głosik ode mnie wypróbuje przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    a nie przeczytałas dokladnie regulaminu? ze tu sie wstawia swoje zdjecie a nie skany z gazet! widac fakture papieru!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite !
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !