Sposób przygotowania

Cukinie obieramy i przekrajamy wzdłuż (na pół).
Wydrążamy miąższ ze środka.
Wydrążone cukinie wypełniamy pokrojoną fetą.
Posypujemy ziołami prowansalskimi.
Tak przygotowane cukinie wkładamy w naczyniu żaroodpornym do nagrzanego piekarnika.
Pieczemy w temp. 180 °C ok. 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    brzmi ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    szybkie i smaczne danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Coś nowego...
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawe:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Fajnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmm ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pięknie podane :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ciekawe
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    rewelacyjnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Smakowicie wyglada...
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne danie !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !