Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrami dodać mąki z proszkiem i delikatnie wymieszać. Do ciasta dodać pokrojone jabłka, przemieszać i wlać do formy wysmarowanej i wysypanej grysikiem. Piec 30 min w 160 st. Sprawdzić patykiem.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    taki jabłecznik o każdej porze roku smakuje i to bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    u mnie też jabłeczniki smakują wszystkim:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !