Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki serowo-fasolowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 30 dag
masło 10 dag
majonez 2 łyżki
parmezan 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: roladki serowo-fasolowe

Czerwoną fasolę odsączamy i miksujemy z masłem zmieszanym z keczupem, solą i pieprzem Prymat na gładką masę. Ser kroimy na plastry, smarujemy je masą z czerwonej fasoli, na to kładziemy majonez, zawijamy w ruloniki i spinamy wykałaczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 30.04.2012 22:33
mniam
Roman5 06.10.2010 18:20
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak