Sposób przygotowania

Śliwki obrać z pestek i włożyć do rondla o podwójnym dnie. Zasypać cukrem i odstawić na noc. Na drugi dzień zagotować, dodać cynamon i ta długo smażyć aż stanie się gęste. Gorące nakładać do słoików. Zakręcić i położyć do góry dnem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pyszne i zdrowe!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo dobre do placków
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    można jeść łyżeczką:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    wspaniała
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubieee
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacyjny w smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !