Sposób przygotowania

Paprykę obrać i pokroić na ćwiartki. Sparzyć wrzącą wodą. Wodę zagotować z solą, cukrem, pokrojona cebulą i przyprawami. Paprykę włożyć do słoiczków, zalać zalewą i do każdego wlać 1 łyżkę oliwy. Pasteryzować 15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Papryki czas nadszedł
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Też robię taka paprykę. Uwielbiam ją.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super dodatek do wędliny!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ania69

    na pewno spróbuję :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zimą jak znalazł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !