Sposób przygotowania

Śliwki obrać ze skórki i pestek. Włożyć do rondla i na noc zasypać cukrem. Na drugi dzień zagotować, zdjąć szumowinę i gorące nakładać do słoików.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    martynia6

    mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne do deserów!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    do deserów nie zastąpione!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię takie !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    idealne na zimę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    aromatyczne!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    aromatyczne!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !