Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaglany farsz do pierogów

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza jaglana 0,5 kg
miód 3 łyżki
daktyle 2 szklanki
śliwki suszone 2 szklanki
jabłka suszone 2 szklanki
rodzynki 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Jaglany farsz do pierogów

Kaszę ugotować. Owoce namoczyć, ugotować. Kiedy przestygną drobno pokroić. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku (na słodko) i dokładnie mieszamy.
Farszem nadziewamy pierogi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak