Sposób przygotowania

Margaryne utrzeć z cukrem. Dodać resztę składników. Na koniec piane z białek.

Ciasto podzielic na cztery części:

do I części dodać - kisiel czerwony
do II części dodać - 2 łyżki kakao
do III części dodać - 4 łyżki kokosu
czwartą część pozostawić bez dodatków.

Układać cisto na formę łyżką na przepian.

Piec 30 min. w temp. 180st. Po upieczeniu przekroic i przełożyć dowolną masą.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię tulipany
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo lubię to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !