Sposób przygotowania

Mąkę,tłuszcz,żółtko i sół posiekac nożem,zagnieść ciasto i schłodzić.Następnie wyrabiac cienkie wałeczji i formowac precelki.Posmarować białkiem i posypać kminkiem.
Piec do momentu az będą rumianie.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie ciasteczka lepsze niż kupne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Oj, żle napisałam - miało być :PRECELKI:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne bo domowe
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    coś dla moich piwoszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Nigdy takich domowych precelków nie robiłam, a muszą być pyszne.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajnie pochrupać
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne precelki
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja wolę bez kminku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    lubię takie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !