Sposób przygotowania

Banany obrać, rozgnieść na miazgę i polać sokiem z cytryny. Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jaja i ucierać dalej. Stopniowo dodawać mąkę i proszek do pieczenia. Na koniec dodać wiórki, masę bananową i odrobinę aromatu, dokładnie wymieszać. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem blachy i piec ok.45min. Po ostudzeniu polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pychotka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Na zdjęciu dodatkowo posypana polewa wiórkami kokosowymi :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !