Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić, zdjąć z ognia. Wsypać cukier puder i kakao, wlać gorącą wodę i mieszać bardzo dokładnie, aż polewa zacznie gęstnieć.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    borys

    palce lizac
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super, w sam raz na murzynka.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lepsza czekoladowa polewka niż czarna polewka
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    żeby mi taka wyszła :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    polewka ważna jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Zgadzam się, że polewa idealna na murzynka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    też tak robię-jest super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !