Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekoladowa polewka

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1/2 kostki
cukier puder 1/2 szklanki
kakao 2 łyzki
woda 2 (gorąca)

Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowa polewka

Margarynę rozpuścić, zdjąć z ognia. Wsypać cukier puder i kakao, wlać gorącą wodę i mieszać bardzo dokładnie, aż polewa zacznie gęstnieć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 05.07.2012 00:09
też tak robię-jest super!
Małgorzata106 15.06.2012 18:52
super
Andysz 04.05.2012 06:24
fajna:)
Wafelek2601 02.01.2012 09:38
super
bami 17.11.2011 12:27
Zgadzam się, że polewa idealna na murzynka :)
rakow2
rakow2 27.05.2011 11:42
polewka ważna jest
gosia47-47 17.04.2011 20:38
żeby mi taka wyszła :)
Krzysztof42 28.10.2010 15:06
lepsza czekoladowa polewka niż czarna polewka
IlonaAlbertos 17.09.2010 19:58
Super, w sam raz na murzynka.
borys 18.07.2010 09:25
palce lizac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak