Sposób przygotowania

schab kroimy na plastry i rozbijamy tluczkiem. Przyprawiamy pieprzem i sola. Obtaczamy w roztrzepanym jajku, a nastepnie w bulce tartej i smazymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Najprostrze i smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    I jeszcze ziamniaki kapusta do kompletu!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    Ja akurat smażę na margarynie :) ale tak jak poprzedniczka pisała ziemniaczki dobra suróweczka i 2 danie na niedziele ;)
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Nigdy się nie znudzą!
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    zawsze na czasie
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    i zawsze pyszne
  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    zawsze na topie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !