Sposób przygotowania

Palki oczyszczamy i myjemy,oczyszczona papryke kroimy w paski.Palki przecinamy na wylot wzdluz kosci w trzech miejscach i przeciagamy po pasku papryki,tak aby konce wystawaly z obu stron.Obrana cebule kroimy w krazki i nakladamy po kilka kolek na kazda z paleczek.Palki ukladamy w brytfance i posypujemy przyprawa do kurczaka,czosnkiem granulowanym,vegeta i na koncu majerankiem.Dodajemy pol masla i pieczemy pod przykryciem ok 40 minut w tem.180-200 stopni.Po 40 minutach przekrecamy palki i pieczemy jeszcze ok. 30 minut.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Anula, pięknie Ci to wyszło!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajnuśne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Super!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !