Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surowka z kapusty pekinskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
pomidory 3 sztuki
marchewka 1 sztuka
śmietana kwaśna
jogurt
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surowka z kapusty pekinskiej

Oplukana i obcieknieta kapuste kroimy na pol,a nastepnie obie polowki wzdluz na trzy i w poprzek tak aby otrzymac grubsza kostke.Marczewke obieramy i trzemy na grubych oczkach na tarce,pomidory kroimy w grubsza kostke.Smietana i jogurt laczymy pol na pol i dodajemy sos.Wszystkie skladniki laczymy i polewamy otrzymanym sosem,mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 16.04.2011 14:51
oj, ja też
Sarenka 20.01.2011 20:55
Lubie wszelkie salatki i surówki z pekinka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak