Sposób przygotowania

Grzyby namaczamy na noc.Nastepnego dnia przekladamy je do garnka,zalewamy czysta woda i gotujemy.Bulki namaczamy w wodzie.Cebule kroimy w kostke i szklimy na oleju,odcedzamy na sitku z tluszczu.Grzyby odcedzamy na durszlaku.Odcisnieta bulke,grzyby i cebule mielimy w maszynce do miesa.Przemielone produkty,jajko,lyzke przyprawy do mies , lyzeczke sosu sojowego dodajemy do miesa mielonego.Doprawiamy sola,pieprzem i granulowanym czosnkiem.Wyrabiamy mase,formujemy kotlety,obtaczamy je w tartej bulce i smazymy na oleju na srednim ogniu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    świetne i bardzo smaczne - też takie robię!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wlasnie takie mielone lubie najbardziej - pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    świetne!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    A ja nie robiłam ale zrobię.
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !