Sposób przygotowania

Frytki robimy tak jak zawsze, różnica tkwi w oleju na jakim smażymy. Olej do smażenia sporządzamy mieszając olej słonecznikowy z przyprawą do kuchni meksykańskiej oraz z Delikatem. Ważne jest aby nie powstały grudki przypraw. Można przed smażeniem frytek podgrzać lekko olej z przyprawami, a następnie zlać. Dzięki temu olej nabierze smaku i lekko czerwonego zabarwienia, a frytki będą miały piękny aromat i pikantny posmak.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie jadłam nigdy takich frytek ale muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Bardzo lubię frytki ale takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    naprawde smaczne a ten zapach w kuchni :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !