Sposób przygotowania

Pomidory obieramy ze skóry i kroimy w kostkę .Dodajemy obrana i posiekana szalotkę ,czosnek i migdały.Bazylie myjemy i siekamy i dodajemy do pomidorów.Mieszamy z octem ,olejem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Plastry sera obtaczamy w mące ,a następnie w roztrzepanym jajku i bułce tartej.Smażymy z obu stron na rumiany kolor .Podajemy razem z pomidorowym pesto.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    podoba mi się przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ciekawy:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !