Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jagodowy puch

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jagody 2 szkl
cukier drobny 4 łyżki
śnieżka
mleko 3,2% 1 szkl
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Jagodowy puch

Jagody myjemy wrzucamy do miseczki i ucieramy z cukrem,śnieżkę ubijamy na mleku,żelatynę rozpuszczamy w jak najmniejszej ilości wody,mieszamy wszystko wstawiamy do lodówki

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 18.12.2011 15:05
smaczne
ewelinapac 01.11.2011 15:07
smaczne
SmacznaPyza 13.09.2010 13:32
pychotka!
Ewa111 08.09.2010 12:59
smaczny deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak