Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki-pajączki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej do smażenia
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: parówki-pajączki

Parówki obieramy ze skórki.Nacinamy nożem z obu stron w taki sposób aby powstały dość cienkie nóżki.Pamiętamy aby na środku parówki nie były nacięte.Wrzucamy na patelnię.Pod wpływem smażenie parówkowe nacięcia stworzą nóżki pająka.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak