Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w szklance wody. Schłodzone mleko ubijać do powstania piany. Wlewać stopniowo drobnym strumieniem do tężejącej galaretki. Gotowy deser rozłożyć w salaterce przekładając owocami. Wierzch przebrać owocami. Przed podaniem schłodzić.

Komentarze

  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jak puszysty to musi być dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    deser to podstawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Oj taki smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !