Sposób przygotowania

Zmiksuj pomidory, obrany i pokrojony ogórek oraz cebulę.Czosnek rozetrzyj z odrobiną soli. Z dwóch papryk usuń białe środki i pokrój je w paseczki. Zmiksowane pomidory wymieszaj z czosnkiem, oliwą i pieprzem. Wstaw do lodówki, aby zupa dobrze się oziębiła. Bezpośrednio przed podaniem wrzuć do gazpacho paprykę i drugą pokrojoną w krążki cebulę. Podawaj z czosnkowymi grzankami.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny, ja wszystko lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ooo, na pewno pyszny ten chłodnik!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !