Składniki:
matiasy | 2 sztuki |
biała fasolka konserwowa | 1/2 szklanki |
jabłko | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1 sztuka |
majonez | |
posiekana zielenina | 1 garść |
pieczarki | 2-3 sztuki |
ziemniaki ugotowane | w mundurkach sztuki |
ogórki | 2 sztuki |
matiasy | 2 sztuki |
biała fasolka konserwowa | 1/2 szklanki |
jabłko | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1 sztuka |
majonez | |
posiekana zielenina | 1 garść |
pieczarki | 2-3 sztuki |
ziemniaki ugotowane | w mundurkach sztuki |
ogórki | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: