Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

poncz pomarańczowo-żurawinowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok pomarańczowy 0,5 l
sok ananasowy 0,5 l
sok żurawinowy 1 l
cytynada 1 l
miód 15 dkg
woda 1,2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: poncz pomarańczowo-żurawinowy

soki owocowe i cytynadę zamrozić. Miód rozpuścic w wrzacej wodzie. Po przestudzeniu wody z miodem dodac zamrożone soki i dobrze wymieszac. Napełnić szklanki dodać kostki lodu i uzupełnić wodą mineralną jeśli ktoś lubi

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 03.09.2010 09:41
ale słodkości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak