Sposób przygotowania

Jabłko, marchewkę, seler, ogórek zetrzeć na grubej tarce. Cebulę pokroić w drobną kostkę, kapustę pokroić i pora pokroić. Wszystko wymieszać, dodać olej, troszkę octu winnego i doprawić do smaku. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często jadam taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ja też :)))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.smaczna !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !