Sposób przygotowania

Pierś indyka pokroić w kawałeczki .Każdy kawałek obsypać ziołami, polać miodem, zalać oliwą, tak aby całość była przykryta. Wstawić do lodówki Wyjmować kawałki z sosu i piec na gorącej patelni polewając sosem. Dolać resztę sosu i poddusić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Uwielbiam potrawy z indyka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Zdrowe mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    wyśmienity
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to musi być pyszne :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    prosto i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Musi być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !