Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyk na miodzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 1 szt
miód wg uznania
oliwa
zioła

Przepis i sposób przygotowania na: Indyk na miodzie

Pierś indyka pokroić w kawałeczki .Każdy kawałek obsypać ziołami, polać miodem, zalać oliwą, tak aby całość była przykryta. Wstawić do lodówki Wyjmować kawałki z sosu i piec na gorącej patelni polewając sosem. Dolać resztę sosu i poddusić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 21.07.2013 11:57
Musi być pyszny
cooleczka 03.01.2013 17:49
prosto i smacznie
Pani Domu 24.11.2012 13:44
super pomysł
Rybciia 25.07.2012 10:54
to musi być pyszne :-)
Justyna Jussstiii 10.10.2011 12:41
smaczne
jasiek 10.07.2011 23:39
wyśmienity
jasiek 10.07.2011 23:39
wyśmienity
barbara11561 11.03.2011 10:41
Zdrowe mięsko
Tika4444 20.12.2010 09:36
fajny przepis
Szarrikka 20.11.2010 06:52
Uwielbiam potrawy z indyka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak