Sposób przygotowania

Kiełbasę i boczek pociąć w grube kawałki. Cebulkę w mniejsze cieniutkie. Wszystko na przemian układać na patyczku do szaszłyków. Piec na grillu ok. 40 minut.

Komentarze

  • 5
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    aż ślinka cieknie ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    juz niedługo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajniusie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !