Sposób przygotowania

Margarynę ucierać z cukrem, dodając po jednym żółtku, rozpuszczony miód, śmietanę, wodę, przyprawę, mąkę z sodą, kakao i bakalie. Na końcu dodać piane z białek i lekko wymieszać.
Ciasto piec ok 40 min. w temp. 170 st.

Komentarze

  • 14
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    W składnikach powinny być jeszcze: bakalie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    tego benedykta?
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Przepis na święta jak znalazł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    apetyczne ciasto:)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam pierniki:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    tomek18

    ja też uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    i ja lubię!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    super ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    super ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszniutki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !