Sposób przygotowania

Biszkopt:
Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.
Wkładka kokosowa:
Białka ubić, dodać cukier puder i ubijać, dodać kokos. Rozłożyć na blachę i piec na złoty kolor (20-30 minut)
Masa:
żelatynę rozpuscić wg przepisu na opakowaniu. Śmietanę ubijac na wysokich obrotach aż będzie sztywna. Dodac cukier, kakao i zimną żelatynę. Zmiksować do calkowitego wymieszania skladników.
Polewa:
Margarynę rozpuścić z mlekiem, cukrem i kakao.
Przełozenie:
Biszkopt_wkładka kokosowa+masa+biszkopt+polewa+kokos

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !