Sposób przygotowania

ziemniaki i marchew ugotować w mundurkach (aby były nie za miękkie), przestudzić i obrać. Wszystkie składniki pokroić w niedużą kostkę dodać resztę składników i wymieszać. doprawić solą i pieprzem. Wstawić na jakąś godzinę do lodówki aby się przegryzła.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    moj maz ja uwielba. A le czesto na drugi dzien kisnie. Mimo iz staram sie czekac az warzywa ostygna. Ostatnio robil ze mna zeby sprawdzic i to samo. Nie wina lodowki. Poradzcie?
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    W sobote wieczorem zrobilismy. Przelozylismy do salaterek, przykrylam folia alumniowa i do lodowki. w poniedzialek wieczor pierwszy raz ja sprobowalam i skisnieta. Nie wiem jak wczesniej. Musialabym zapytac gosci :)))
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Skladniki tradycyjne; zaczelam od kukurydzy, groszek, kielbasa w kostke, ogorek kiszony, gotowa w kostce marchewka, jak wystygly ziemniaki i mseler i jajka to tez dodalam do miski. Na koncu majonez, musztarda, pieprz sol, vegeta. Zmieszalam majonez winiary i helmanz light a le mysle ze to nie ma znaczenia bo wczesniej majonezow nie mieszalam a bylo to samo :( Maz ta salatke kocha i jest mi przykro ze nie ma co zjesc :( Uwazacie ze ma znaczenie czy sie miesza dlonmi czy lyzkami salatke Tym razem mieszalam dlonmi ( czystymi oczywiscie :) )pl
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    moj email; grace.london113@gmail.com prosze napisz nie moge rozwiazac tej zagadki od dluzszego czasu !!! Mam moze jakies dziwne bph skory dloni? Jestem alergikiem i z lenistwa nie zalorzylam rekawiczek jednorazowych nie ze by tam ktos sie brzydzil czesto potem mam na recach wysypke po dotyku z chemia cytryna!!! octem i tp. Pamietam ze po tej salatce piekly mnie rece ;0

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !