Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.
Przygotowac żelatynę wg przepisu na opakowaniu. Śmietanę ubic na sztywno z cukrem. Dodać żelatynę. Zmiksowac i rozłożyć na biszkopt. Udekorować ćwiartkami truskawek.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha.... i jak fajnie zrobiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychaa:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo efektowny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !